mandag 14. november 2011

Helt "kanon" med World Cup

Midt på dagen på mandag var det fem varmegrader og snøkanonene fikk noen timers hvile da jeg stakk en tur innom Natrudstilen for å sjekke hvordan det så ut på stadion som om fem dager kommer til å være sentrum for oppmerksomheten når World Cup-sirkuset inntar Sjusjøen til helga. 

Det smalt jevnt fra skiskytterblinkene, men selve langrennstadion liknet mer på en skøytebane etter at det meste av nattens produksjon av hvitt gull var fraktet ut i traséen. Enkelte uten gevær skled også rundt på det  upreppede underlaget, selv om det det av opplagte grunner stod "Arena closed" i innkjøringen. Det er nok forståelig at n'Johannes og de andre "snøtryllerne" får best mulig arbeidsforhold under denne kjempedugnaden. Det er heldigvis meldt kuldegrader helt fram til helga, så dette har de nok kontroll på. Det ble jobbet iherdig på alle kanter rundt omkring på det kompakte anlegget, og det var lett å se at det er noe stort i gjære.

Nesten litt synd at jeg har booket inn toppformen til Vintermaraton på Jessheim i helga og ikke får overvære det største som har skjedd på Sjusjøen "live", men dette blir nok helt "kanon" Sjusjøen-reklame. Her er noen bilder fra selv stadion tatt midt på mandagen.

For daglige oppdateringer på forholdene på Sjusjøen, sjekk Arnt Nyborgs blogg "Birken259"!





        

         

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar