tirsdag 14. november 2017

Kick-off for skisesongen

Arild, Jørgen og Kvikklunsj-Rolfen ved Pellestova lørdag.
Den første lang(renns)helga på Sjusjøen på det hvite gullet er unnagjort, og det ga som vanlig en endorfinavhengig et realt kick - med mange fraspark.

Jeg var så heldig at jeg rakk en tur i dagslys fredag ettermiddag, og med oval week-end i begge ender ble det en tur også mandag morgen før hverdagen kallet. 5 økter, 9 timer og 13 mil med en variert miks av bevegelseformer var ganske deilig - det samme var været og snøforholdene alle  de fire dagene.

Med unntak av fredagens vakre staketur i solnedgangen i Nordseterrunden, sparket jeg ifra på ymse vis. Selvsagt blir det mye staking uansett i det snille terrenget i Ringsaker-, Lillehammer- og Øyer-fjellet, men både langturen om Pellestova og Hornsjø på lørdag og mandagmorra-bluesen i Gjesbuåsrunden gikk med blå-swix under skia.

Jeg skal variere mer mellom tradisjonell klassisk og ren staking i år, mest av hensyn til løpinga som jo har vært et sorgens kapittel resultatmessing også i år. Samtidig blir det mye mer skøyting, siden jo vinterens aller største mål er Nattavasan i tospann med Jan Erik. Du har kanskje ikke hørt om Team 57+ ennå? Det vil du nok få hvis du har interesse av å lese Bakkolfens tospora betraktninger utover vinteren...

Her kommer noen bildeglimt fra helgens skitouring som skulle gi et visst inntrykk av at det er ikke så verst å være meg likavæl:

Glødende kveldshimmel over Nysæterhøgda fredag ettermiddag
Påskestemning ved Reina lørdag formiddag.

Jørgen var også rimelig fornøyd med å få ei drøy femmil på Sjusjøen lørdag.

Premien for lørdagens innsats ble delt ut i Sjusjøen Fjellstuer.
Søndag morgen fikk skia fri.
Senere på søndag hadde Team 57+ sin første fellestrening fram mot Nattvasan fredag 2. mars 2018 - i Proffløypa selvsagt...
De 26 norske av  i alt 1500 par som er påmeldt til den 2. og fulltegnede Nattvasan 2018.
Det var ikke så vanskelig å få presse inn en skitur mandag morgen heller....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar