tirsdag 9. juni 2020

Opprydding i HOKA-skapet

Årets vårrengjøring i skogarderoben ga anledning til en liten statusrapport godt hjulpet av av Strava. Hvem skal ut og hva bør inn, tro? (Her ble det bare plass til HOKA ONE ONE gitt, men det skal visst nok være et og annet par Asics og Saucony der inne også.)

KM-STATUS:
Her er statusen på rekka fra venstre mot høyre på bildet (Grovt sortert på løpsfølelse):
Bundi 4 (319 km)
Mach (303 km)
Clifton 5 (635 km)
Speedgoat 3 (1027 km)
Torrent 2 (82 km)
Clayton 2 (1092 km)
Tracer (615 km)
Carbon X (649 km)

VURDERINGER:
Clifton 5 og Carbon X har lidd samme skjebne som et tidligere kassert par Challenger ATR (459.5 km) som røyk langs kanten på yttersiden av overdelen. For dårlig holdbarhet dessverre på ellers deilige sko til hhv. rolige og raskere turer på asfalt.
Mine Clayton 2 og Speedgoat 3 topper mht. holdbarhet og har begge passert respektable 1000 km - og holder fortsatt fasongen og har igjen mye demping.
Bundi 4 og Mach har blitt lite brukt rett og slett fordi vi aldri har blitt ordentlig gode venner. Bundi er imidlertid gode å ha når undersåttene krangler og en må gå forsiktig fram. Mach som var arvtakeren etter Clayton, som jeg var superfornøyd med, har vært en skuffelse. Rett og slett for slapp i fasongen, men en god fritidssko pga. sin luftige overdel, da.
Tracer har blitt mye brukt til konkurranser og intervaller og begynner å bli tynnslitt av asfalten pga. mitt skjeve fotisett på høyre fot (supinasjon), men var et suverent førstevalg på alle distanser før Carbon X dukket opp. Torrent er eneste nyanskaffelse i år som vil bli brukt til intervaller og konkurranser i terrenget, og lover bra med god respons og grep

UT:
Clifton 5 og Carbon X er blitt truet med søppeldunken lenge og vil snart falle av pga. store hull i overdelen.

INN:
En ny Carbon X må nok inn i stallen, men kanskje jeg skal satse på treningsutgaven Carbon X-SPE? Til vinteren skal i alle fall en ny Speedgoat på plass. Fantastisk sko for variert underlag, og klart den mest slitesterke av mine HOKA-modeller.
Åtte par nyvaska HOKA på rekke og rad. Mine 8 par nyvaska HOKA-modeller på rekke og rad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar