onsdag 13. juli 2011

Furnuften seiret i Øverbygdajoggen

Lørdag hadde jeg årets mest spesielle løpsopplevelse. Ikke så pga. det de sportslige, men alt det andre som et løp i Arne Morens regi innebærer. I år ble det ekstra mye "attåt" siden det var 30. og kanskje også siste gangen det ble arrangert.
 
Sportslig sett var det spesielle at jeg lot fornuften råde og stilte på dene flate kortløypa på 3,7 km i stedet for på 13 km som jeg har gjort sju ganger tidligere. Bortsett fra at jeg har valgt halv- i stedet for helmaraton i mange større løp, kan jeg ikke huske å ha valgt korteste distanse i et lokalt løp noen gang. Jeg måtte gi slipp på prinsippet om å få flest mulig km for startkontigenten, men etter oppvarmingen var jeg litt usikker på om akillesen ville tåle den tøffe opp- og nedturen i den lange løypa. Unasett ble det sier både for Bakkerolfen og fornuften etter et sololøp på 14.10. Litt anstrengt i steget for å spare høyre legg, men ellers et greit løp siden jeg ikke hadde fått blåst ut systemet på 14 dager. Helt herlig å kjenne både puls og pust igjen!
 
Jeg hadde satt av hele dagen i Trysil denne lørdagen. På formiddagen gikk Trysilrittet fra sentrum, og jeg fikk med meg starten før jeg som noen av de første inntok Morbanen. Fra de første trimmerne startet kl 12 til premieutdelingen var ferdig over kl 17, ble det et snaut kvarter med sportslig innsats og fem timer med opplevelser som er spesielle for Øverbygda. Det skal jeg komme tilbake til i et eget innlegg ganske snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar