torsdag 1. mars 2018

Kald og rolig foran Nattvasan

Team 55+ på treningstur på hjemmebane i vinterferien!
Oppkjøringa eller snarere nedtrappinga fram mot en av vinterens absolutte "højdare", Nattvasan, har blitt litt forstyrra av et par usikkerhetsmomenter, men nå er jeg klar! Team 57+  har blitt til Team 55+ den siste uka pga. av at Jan Erik ikke har fått forberedt seg som planlagt. Jeg trengte imidlertid ikke lete verken lenge eller langt - i og med at Rune, som bor under et passende langt stenkast unna meg, sa ja til utfordringen på strak arm som erstatning for et eventuelt Vasalopp på søndag. I og med at han litt yngre enn meg, måtte jo teamet skifte navn...

Den største usikkerheten nå et døgn før start er kulden. I skrivende stund er det ikke helt avklart, men Nattvasan vil garantert bli arrangert. Den alternative løsningen er å starte i Oxberg og dermed halvere distansen hvis det blir betydelige kaldere enn prognosene som sier 15-20 minus.

Team 55+ håper og tror selvfølgelig på full "utmaning". Avklaringen vil bli gjort fredag formiddag når prognosene er enda sikrere. Det går nok som planlagt, men med forsterket beredskap på kontrollene som i utgangspunktet skulle være ubemannet, unntatt  i Evertsberg.

Det vil bli en kald natt, men med noen forhåndsregler i forhold til bekledning skal skal det ikke by på problemer å holde hjulet i gang med skøyting og antakeligvis mer og mer staking i sporet. Rune er klart sterkere enn meg i staking og vil nok bruke den teknikken mer. Totalt tror vi det blir en bra match selv om den kom litt brått på. Vi gleder oss - nu kör vi!

Hvis noen er lei den vanlige fredagsunderholdningen i tv-ruta er det mulig å følge Team 55+ på trackingen her: Vasaloppet Resultatservice
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar