lørdag 26. desember 2020

Morsomt med bakvendtkalender

Da er alle adventskalendere så vel som julegaver for lengst åpnet. Spenningen er utløst også for Bakkerolfens bakvendtkalender.

Innfallet hadde forskjellig motiver fra min side, men det var først og fremst tenkt som en variert måte å samle 300 km på i løpet av de 24 dagene. Som ventet ble det ble ca. 100 km i bonus siden jeg ikke greide å ta bare korte turer mot slutten. 

24 steder og 24 luer ble vist fram i de 7 kommunene, Ringsaker, Øyer, Lillehammer, Elverum, Trysil, Løten og Våler. Vegen ble til underveis, og var ikke særlig planlagt. Noen oppgaver for de som var med på gjettekonkurransen var lette og andre vanskelige. Til sammen 30 stykker deltok, og ca. 10 har vært ganske faste innsendere hver dag. Siden den geografiske spredningen ble såpass stor, var det ikke så mange som var på hjemmebane både på Sjusjøen og i Elverum og omegn. 


Ikke helt overraskende var det min kartvante Kondis-kollega Stein Arne som gikk av med seieren med hele 19 av 24 luker prikket helt korrekt inn. Premien er som lovet en startkontingent til et valgfritt løp i Norge i 2021 - sammen med Bakkerolfen selvsagt - så da er det bare å studere terminlistene når de kommer, Stein Arne! Det trenger ikke være et ultraløp som jeg først antydet - et skal jo være en premie....

Alle var dessuten med i trekningen om to trøstepremier med like mange lodd som antall riktige svar. Det var derfor ikke bare flaks at Hanne og Christoffer får to overraskelser utpå nyåret. Hanne var lenge helt i teten, men endte opp ett poeng bak Stein Arne. Christoffer var også ivrig deltaker og var nær "pallen" med sine 11 poeng. Berit tok 3. plassen med 14 poeng. Gratulerer til alle med strålende engasjement og lokalkunnskap. Her er topp 10-lista i Bakkerolfens "Hall of Shame":PS! Eventuelle protester på resultatlista må være meg i hende i løpet av julehelga. Gebyr: En marsipangris....

Nå er jeg så lei å se trynet mitt på facebook at jeg kan love at det blir mindre selfier framover - men det var jo moro å få bevist at jeg har MANGE luer. Nå blir det nok en opprydding i skuffen.

Det morsomste har likevel vært å variere treningsmålene og vise fram noen av de mange stedene som er lett tilgjengelig både til fots og på ski i nærmiljøet mitt. Kartene under viser de 14 stedene i Elverum og de 7  i Ringsaker/Lillehammer/Øyer. (Besøkene i Trysil, Løten og Våler er ikke med på kartene)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar