mandag 23. november 2009

Skistart med mye vær på Sjusjøen

Bildet: Ekstra herlig med ny leilighet med gode muligheter for å tørke klær mellom øktene i sånt vær. Investeringen på Fjellstua tror jeg ikke vi vil angre på, nei.

Med maratonsesongen avsluttet sist helg, var det klart for sesongens første ordentlige skihelg på Sjusjøen. Selv om det er blitt noen småturer et par helger tidligere i høst, er det nå det milslukinga virkelig tar til.

Det ble imidlertid like mange vær som treningsturer de tre dagene:
Fredagkveldens kjappe runder i lysløypa gikk i 5 varmegrader, mens det søndag ettermiddag igjen ble et par varmegrader og regn etter at det falt en god del snø på natta. Mandag morgen droppet jeg rett og slett den planlagt økta før returen til hverdagen. Unntaket var lørdag som var rett så fin, ja nesten påskeaktig med skareføre og sol fra morgenen av. Klisterføre lørdag og rubbeføre søndag på klassisk øktene, mens skøytinga spesielt i regnvær og bløt nyssnø søndag var en sugende opplevelse. Men moro var det å være i gang. Det var det nok de mange skiløperene i alle aldre enige i. Det krydde av løpere i de velpreparerte løypene uansett om det var regntjukk tåke eller påskesol.

Status: 5 økter - 6 timer - 83 km (38 km klassisk - 35 km fristil - 10 km løp).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar