lørdag 24. november 2012

Skisesong i (st)emning

Etter årets siste langløp på Jessheim sist helg er motivasjonen på topp for å gå mest mulig på ski fram mot jul. Siden skiføre lar vente på seg i lavlandet, kommer jeg til å flykte ganske så frivillig til fjells flere helger på rad utover. Det er under slike forhold jeg er rimelig fornøyd med å helgependle til Sjusjøen slik at investeringen på Fjellstua får nedbetalt seg litt. Med samme frekvens i besøkene som de første tre årene, er det ikke lenge før vi kan beregne oss en akseptabel døgnpris. Vel, det var likevel ikke noe økonomisk motiv for oppgradering fra campingvogna på Sjusjøtunet til 45 kvadrat på Fjellstua, selv om det kan vise seg som en fornuftig pensjonssparing for vår del.

Her er noen glimt fra lørdagens tur som startet og sluttet i sol - dog med noe tåke midtveis. Skiføret kunne neppe vært bedre dagen etter fredagens tåke og rubbeføre: Et par minus i nypreppa spor ga silkeføre mellom porselensporene om Kuåsen, Melsjøen, Reina og Nordseter. Bildene er tatt i Birkebeinerløypa på veg ut og tilbake til vårt ferieparadis.

Og her følger noen glimt fra World Cuprennet  i kombinert på Natrudstilen som var målet på søndagens fire mils tur langs Proffløypa:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar